cover

joi, 31 octombrie 2013

Eliberează-te de grijile mărunte!

În fiecare zi - la televizor sau pe net - întâlneşti imagini amuzante: un automobil a intrat în întregime într-o groapă, altul (pentru că şoferul nu era familiarizat cu noul lui autoturism) în loc să dea înapoi, a demarat cu viteza a doua, plonjând în Dâmboviţa. O maşină, staţionând sub un copac, a fost strivită sub greutatea arborelui când acesta s-a prăbuşit... alta a fost lovită de grindină...
Zâmbeşti când vezi asemenea imagini?!... sau te trec fiori reci, imaginându-ţi că putea fi a ta...
Conducerea preventivă nu are nimic de-a face cu asta: sigur că nu vei parca între două autoturisme dacă nu ai loc să deschizi portiera, nici nu vei atinge 90 km/oră pe un drum cu polei...

Cum poţi să învingi fatalitatea?

Ce faci dacă celălalt participant la trafic conduce cu viteză pe un drum plin cu criblură şi - în momentul în care trece pe lângă tine - îţi sparge parbrizul?! Iar tu nu ai apucat nici măcar să-i vezi numărul...
Ce faci dacă îţi găseşti maşina zgâriată, deşi ai lăsat-o parcată regulamentar?! Ce faci dacă tu însuţi - într-un moment de neatenţie - ai greşit?!

Există o soluţie!

Asigurarea CASCO este răspunsul la grijile care te frământă. Nu mai trebuie să te gândeşti că automobilul tău va fi strivit de o avalanşă, deformat de grindină, distrus de un cutremur sau incendiat de o explozie, nici că va fi furat în întregime sau că-l vei găsi pe butuci.
Vei fi despăgubit dacă eşti implicat într-un accident produs din vina ta, dar şi dacă evenimentul s-a produs din vina unui conducător auto care nu avea asigurare de răspundere civilă valabilă sau dacă daunele depăşesc valoarea acesteia. Sunt asigurate şi persoanele aflate în autoturism.

Ce trebuie să ştii!

În primul rând, este important să citeşti contractul de asigurare, pentru a cunoaşte riscurile pentru care vei fi despăgubit.
În al doilea rând, trebuie să cunoşti faptul că sunt situaţii în care nu vei fi despăguit: dacă maşina este condusă de cineva în stare de ebrietate, dacă este condusă de cineva care nu posedă permis de conducere valabil, dacă este folosită pentru a comite infracţiuni, atunci - indiferent de tipul poliţei de asigurare - nu vei fi despăgubit.

Autohut.ro

Nu uita!

Preţurile poliţelor de asigurare au scăzut! Eliberează-te de grijile mărunte!


Şi nu uita să dai like paginii noastre de facebook, Secretele adulţilor !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu