cover

sâmbătă, 13 februarie 2016

Cum scapi de Ziua Îndrăgostiților!!!Există un adevărat curent lansat în mijloacele media și în rețelele de socializare, împotriva celor care intenționează să sărbătorească Ziua Îndrăgostiților!
Înainte de a începe, aș vrea să ai în vedere că toate momente din an: – Sărbătorile de iarnă, Ziua femeii, Ziua îndrăgostiților, 1 Martie, Sărbătorile Pascale, Halloween-ul – au fost, de multă vreme, confiscate de comercianți, fiind un prilej să ne bage pe gât toate lucrurile inutile și hidoase inventate vreodată, plușuri și bomboane cu forme de ouă, inimi, iepuri diformi și moșnegi aiuriți!
Sigur, vei spune, până la urmă o bucățică de ciocolată e doar ciocolată, ce contează ce formă are... Eu am mari îndoieli că lucrurile stau chiar așa... În primul rând, n-am văzut niciodată ingredientele vreunui moș de ciocolată... în al doilea rând, gustul, mirosul și proprietățile unei bomboane adevărate sunt altele...
Oricum, aș vrea să citești acest articol, fără să-l interpretezi ca o pledoarie pentru practici comerciale!!!

1. Îi spui clar: E o sărbătoare importată de la americani!
Și – până când americanii nu vor importa de la noi Plugușorul și Sorcova, nici tu nu vrei să auzi de sărbătorile lor! Aaaa.... și nu veți sărbărbători nici 8 martie, asta e sărbătoare rusească!

2. Vă certați sau – pur și simplu – vă despărțiți
Cel mai bine, vă despărțiți pe 13 februarie și vă împăcați pe 9 martie! Așa scăpați și de Sfântul Valentin, și de Dragobete, și de mărțișoare, și de 8 martie! Rămâneți amândoi cu banii în buzunar! S-ar putea să scăpați și unul de celălalt! Definitiv!

3. Invoci considerente religioase!
Sfântul Valentin apare în calendarul romano-catolic pe data de 14 februarie. Dacă unul dintre voi nu are această religie, gata!!!: declari că e păcat să-l sărbătoriți!!!

4. Te declari patriot!
Tu sărbătorești Dragobetele! Deja i-ai băgat pe toți în ceață: nici data n-o mai știe nimeni: 23 februarie, 24 februarie, 1 martie sau... la Paștele Cailor...

5. Pleci într-o călătorie
Sigur că ai fi vrut să sărbătoriți împreună Ziua Îndrăgostiților! Dar s-a ivit această călătorie importantă, pe care n-o poți amâna!!!

6. Îi spui că iubirea se demonstrează prin fapte, nu prin vorbe!
Interesant! Și care sunt acele fapte care dovedesc iubirea???

În concluzie, nu te lăsa convins(ă) de invidioșii care te învață să nu sărbătorești!!! Nu rata ocazia de a-i vorbi despre iubirea ta!

De fapt, singurul motiv pentru care ai putea să nu sărbătorești Ziua Îndrăgostiților e acesta:

Eu nu sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților!
Pentru că îi spun în fiecare zi Te iubesc!
         Pentru că nu trece nicio zi
      fără să-i dăruiesc o îmbrățișare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu